• Körömgomba kezelése: mit tanácsol?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Nő! Az anyukámnak régóta körömgombája van és nagyon szeretnék neki segíteni, hogy ki tudjon belőle gyógyulni. Voltunk már bőrgyógyászaton, már többféle antibiotikumot is kipróbált, de mindig fennállt a tünet. Mit tanácsol, van valami perspektíva a gyógyulásra? Köszönettel

        WEBBeteg szakértő válasza a körömgomba témában

        Kedves Kérdező! A körömgomba kezelése nem antibiotikummal, hanem antimikotikummal lehetséges. Történjen bőrgyógyászaton körömkaparék-vizsgálat, ezt elemzik mikroszkóppal és tenyésztik, ennek alapján célzottan tudnak adni kezelést. Ha eddig nem így volt, egyetemi bőrklinikához forduljanak.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 26., 22:40; Megválaszolva: 2011. április 29., 09:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés