• Égő viszketés,és vöröses duzzanat a nemiszerv végén

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        időnként nem rendszeresen elkezdődik ez a viszketéssel és nedvedzéssel járó bőrpanaszom ami úgy egy hétig tart általában. először a főiskolán jelentkezett, azután pedig ha idegen helyen, vonaton,kinti wc-ben vagy esetleg ha vizelés elött nem tudtam kezetmosni és úgy érintkezett a nemiszervem és a wc deszka véletlenül, vagy óvatlanul a kezem és a nemiszervem. canesten kenőccsel már próbálkoztam de már akkor előrehaladott állapotban volt a tünet és nem sok mindent segített.bőrgyógyászhoz elég nehezen tudok eljutni esetleg ha háziorvos álltal felírható gyógykészítménnyel lehetne kezelni megköszönném a válaszát, és persze arra vonatkozóan is, hogy mi lehet ez.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gombás fertőzés témában

        Kedves Kérdező! Gombás és bakteriális fertőzés egyaránt lehet, gyakoriságot tekintve a gomba valószínűbb. Érdemes lenne kezdeti stádiumban Mycosolonnal próbálkozni, ezt a háziorvos is felírhatja.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 16., 16:18; Megválaszolva: 2011. április 18., 09:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés