• Bőrbetegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. ! AZ ön segítségét kérem, mert már nagyon rég óta nem tudunk rájönni az orvosommal, hogy a bajom és hogy mi okozhatja. A probléma maga a hátamon és a mellkasomon jelent meg. Foltokban helyezkedik el, kicsi hólyagok melyekben áttetsző folyadék van. Miután kijukadnak, kisebesednek és mire meggyógyulna újra felhólyagosodik. Amit tudok hogy ha meleg vízben fürdök akkor pillanatok alatt felhólyagosodik, de viszont a hideg vízben teljesen eltűnnek. Sok tesztet megcsináltunk már. ( alergiás és egyéb) de nem mutattak semmi. Mintát is vettek belőle és az sem mutatott semmi. Remélem önnek sikerül valamit megállapítania. Segítségét előre is köszönöm!!!

        Dr. Gál Mónika válasza a bőrbetegség témában

        Kedves Kérdező! Hólyagos tüneteket okozhat allergia, immunológiai eredet, de fertőzés is. Nem említette, hogy viszketnek-e a tünetei, illetve mióta vannak és milyen gyakorisággal jelentkeznek. Bőrgyógyászati allergológiai szakrendelések olyan speciális vizsgálatokat is el tudnak végezni, mint víz okozta vagy hideg-meleg kiváltotta allergia vizsgálata. Javaslom kérjen időpontot egy ilyen szakrendelésre.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 15., 17:41; Megválaszolva: 2011. április 19., 09:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés