• Dagadt ujj

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő! Olyan problémával fordulok Önhöz,hogy kb.egy hete a háziorvosom a gyulladt,dagadt,némi piros pötyökkel és bőrelváltozással bíró jobb kézen lévő középső ujjamra bőrgombát állapított meg.Kaptam rá Mycosolon kenőcsöt,ami ugyan csökkentette a gyulladást és a duzzanatot de még mindig nem az igazi az ujjam.Tegnap viszont észrevettem hogy szintén a jobb kezem mutatóujján duzzanat kezd lenni,a legfelső ujjperc behajlítása pedig már fáj,mert dagadt.De egyéb elváltozást,ugymint pöttyök nem találtam.Az egész ujjam dagad,főleg a felső ujjpercek. Használjam erre is a kenőcsöt?Vagy menjek vissza az orvosomhoz esetleg keressek fel egy bőrgyógyászt? Mitől lehet a duzzadás? Válaszát előre is köszönöm üdv Nóra

        Dr. Gál Mónika válasza a bőrbetegség témában

        Kedves Kérdező! Az ízületek környéki duzzanat inkább reumatológiai problémára ad gyanúokot. Javaslom, hogy menjen vissza háziorvosához mindenképpen. Ő el tudja dönteni, hogy reumatológus vagy bőrgyógyász vizsgálata a célravezetőbb.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 15., 11:26; Megválaszolva: 2011. április 19., 09:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés