• Miért nem használ az ecsetelő a szemölcsömre?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktornő! A hüvelykujjam belső felére nőtt egy szemölcs kb 1,5 hónapja.Nem ez az első mert 1-2 évente mindig jön ki a kezemen.Mivel 3 gyerekkel nincs időm elmenni bőrgyógyászhoz hogy fél napot ott üljek így gyógyszertárba mentem.Mindig szemölcstapaszt veszek,de most nem volt és a gyógyszertáros a Duofilm ecsetelőt ajánlotta.10 napig kentem a szemölcsöt és elég jól lejött már,de ha nincs rajta sebtapasz,sokszor vérzik..Körbe fehér a szemölcs széle az ecsetelőtől és középen kidudorodik. Elég gusztustalan,mintha a húsom lógna ki.és fáj is egy kicsit.Már 2 napja nem merem kenni.Mit tegyek?Előre is köszönöm a választ.

        WEBBeteg szakértő válasza a szemölcs témában

        Kedves Hölgyem! Azt gondolom, hogy az ecsetelő irritálta a bőrt, be is gyulladt, ez okozza a panaszokat. Kenje Betadinnal, ragassza le. Ha behámosodot, akkor menjen el fagyasztásra, ez hatékony módja a szemölcs eltávolításának.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 15., 09:34; Megválaszolva: 2011. április 17., 12:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: