• Bőr probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor úr /doktornő! A problémám amivel önökhöz fordulok a következő, egy bőrgyógyász segítségére lenne szükségem: Én egy erősen kreol/barna bőrű fiú vagyok és nyáron akár ha az utcán sétálok nagyon le tudok barnulni.És nagyon erős a bőr színem.Hallottam, hogy vannak kimondottan erre előállított fehérítő krémek.Amelyek fehérebbé/egységessé teszik az arc színét .Találtam is egy pár krémet de inkább orvos segítségét kérem. Szeretném ha egy pár ilyen krémet tanácsolna nekem. Segítségét előre is köszönöm.

        Dr. Gál Mónika válasza a pigmentáció témában

        Kedves Kérdező! Erőteljes fényvédelmet javaslok Önnek. Léteznek olyan fényvédő krémek, melyek 50+-os faktorszámmal jelöltek, ezek valamelyikét vásárolja meg gyógyszertárban. A fehérítő krémek mindegyike erősen fényérzékenyítő és kóros barna foltok halványítására használható, de kizárólag a téli hónapokban, akkor is szigorú fényvédelem mellett. Ezek használata nem oldja meg az Ön problémáját és mivel toxikus reakciót okozhat, semmiképpen nem javaslom házilagos használatukat.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 10., 11:40; Megválaszolva: 2011. április 11., 14:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés