• Mi lehet a baj? Lehet a férjem gombás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő A férjemnek már másfél éve visszatérő problémája,hogy a fitymája tövében bepirosodik és apró fehér pontocskák jelennek meg rajta,és a fitymát és a bőrt ősszekötö kis rész sürün bepirosodik és fálydalmas ha a bört felhuzza rajta.Gombára engem már letesztelt a nőgyógyászom az negativ lett.Kérem segitsen mert a férjemet nem könnyü ezzel a problémával orvoshoz vinni. Előre is köszönöm. K. Lászlóné

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrgyulladás témában

        Kedves Kérdező! Az említett panaszok hátterében valóban lehet gombás fertőzés is, de számos egyéb ok is, melyek kezelése egymástól igen eltérő. Ha gyakori a gyulladás, az összenövésekhez és a fityma letapadásához, hegesedéshez is vezethet. Emiatt jó volna mihamarabb tisztázni az okot, hogy megfelelő kezelésben részesülhessen a férje. A panaszok enyhítésére addig Ung. boraxatum -ot használhat.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 08., 21:34; Megválaszolva: 2011. április 09., 22:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés