Reflux mellékhatása

Tisztelt Doktor Úr! Kérdésem az lenne, hogy a múltkori Emozul első darab gyógyszer szedése után másnap hólyagok jelentek meg a számon és már aznap nem mertem bevenni a gyógyszert, nem tudom, hogy ez mellékhatás miatt következett e be, kérdésem az lenne, hogy ettől függetlenül szedhetném a gyógyszert? Köszönettel: K.Ildi

Dr. Gál Mónika válasza hólyag témában

Kedves Kérdező!

Ritka gyógyszer mellékhatásként előfordulhatnak hasonló nyálkahártya reakciók. Bizonyíték csak a tünetek provokálása lehetne. De semmiképpen nem javaslom, hogy ismét bevegye a gyógyszert mindaddig, míg ki nem zárták, hogy az okozta volna a tüneteit, hiszen súlyosabb reakció is előfordulhat, ha valóban allergiás az adott szerre.

Dr. Gál Mónika
Dr. Gál Mónika bőrgyógyász-allergológus
Kérdés: 2011. április 06., 20:39; Megválaszolva: 2011. április 10., 20:54

Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek

Ajkamon atlatszo holyag.
Tisztelt doktor ur/no! Korubellul fel eve az ajkamon kijott egy apro holyag, es az ota hetente, ket hetente ujbol elojon. Mindig ugyan azon a helyen jon elo...
Fehér holyag a péniszen
Jo napot kivanok. Par honapja megjelent a peniszemen feher holyag szeru seb. Nem tudom hogy mitol lehet. Nem viszket es nem is faj, csak aktus utan egy picit...
Furcsa hólyag a péniszen.
Furcsa hólyag már majdnem 1 éve a péniszemen. Nem fáj, nem is viszket, semmit nem csinál. Tapintásra olyan mintha levegő lenne benne teljesen össze...
Égő vízhólyag
Üdvözlöm! Tegnap reggel óta égőérzést érzek a csuklóm bőrén, nagyon érzékeny, olyan mintha megégettem volna. Mára egy babszemnyi vízhólyag...
apró hólyagok
A bal talpközepén ahol nem érintkezik a talajjal Apró hólygocskák jelentkeztek duzzanattal körűl véve a duzzanat enyhén piros, viszket. 1cm...