• Fehér folt a makkon

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        isztelt dr úr no!Már lassan 2,5 éve fan a makkomon 2 fehér folt!nem tudom mitol alakulhatott ki,nem fáj,nem viszket ,nincs kidudorodva,nem érzek a folt alatt semmilyen dumot vagy gorcsot!csak a bor eggy kicsit ráncos!merefvállapotba allig észreveheto,foleg akkor látni ha nyugalmi állapotban van!Elmentem urologus szakorvoshoz,és borgyogyászhoz a hogy tanácsolta,de nem mondtak semmi konkrétumot!!!kaptam elocom krémet,de már 5napja kenegetem,de nem nagyon akar elmullani!A fehér teruletek inkább eggy kicsit rozsaszinesek lettek,de a foltok ugyanúgy megmaradtak!!!válaszát elore is koszonom!! Még ami fontos lenne,hogy terjedhet-e tovább a folt ,vagy nagyobbodhat-e?????-mert mind ha elojott volna 1-másik folt is kozvetlen a húgycsonél!Ez komoly betegség???????????????kérem segítsen,mert nagyon idegesít!!!!! 2011-03-28 13:31 Pigmenthiány vagy ún. lichen sclerosus betegség okozhatja a tüneteket, mely tünetek sajnos nagyobbodhatnak. Az Elocom krém jó hatású lehet. Ez komoly betegség?van ezzellen gyogymod??elrákosodhat??????????mi a tehendo?-lehet ebbol komoly probléma a késobbek folyamán?mitol lehet ez?amikor a bororvoshoz elmentem akkor vett torletet a húgycsobol meg vért meg ilyesmi,és az eredmények jok lettek,nincs semmilyen nemi betegségem vagy ilyesmi!Már ne haragudjon hogy ilyen sokat irok!Válaszát elore is koszonom! 2011-03-31 20:14 A pigmnthiányra nincs hatékony kezlési mód, de a későőbiek folymán ne rákosodik el. A lichen sclerosus esetén évek múltán kialakulhat daganat, ezért érdemes a rendszeres bőrgyógyászati kontroll. Koszonom a válaszát!hány százalék hogy lichen sclerozus esetén rák alakul ki?kuldok még 1 képet hogy a felsorolt betegségekbol melyik lehet!lichen sclerozus esetén a foltok eltunnek merevedéskor?-mert merevedéskor nem láthatoak!válaszát elore is koszonom!

        Dr. Bodnár Edina válasza a bőrbetegség témában

        A kép alapján sajnos nem tudom megmondani, hogy mi okozza a tüneteket, mert nem éles a kép. Lichen sclerosus esetén évek, évtizedek alatt is csak nagyon kis arányban alakul ki rosszindulatú elváltozás.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 03., 18:13; Megválaszolva: 2011. április 04., 18:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés