Érdeklődés

Kedves Dr. nő vagy Dr, úr! Nemrégiben felkerestem az arcom miatt a bőrgyógyászomat aki gyomortükrözésre küldött. Kiderült súlyos aktív helicobakter betegségem van. Kaptam antibiotikumokat amit 2 napja szedek. A kérdésem az lenne csupán amire nem kaptam választ, hogy az arcomon lévő tünetek elfognak e múlni? Az orvosom szerint igen, de nem vagyok nyugodt. Kérem szíves válaszát. Nagyon köszönöm.

Dr. Csuth Ágnes válasza bőrbetegség témában

Kedves Kérdező!

Amennyiben a bőrön lévő tüneteket a Helicobacter fertőzés, mint góc okozta, akkor igen. Sokszor a bőrtünetek kezelésénél/kivizsgálásánál csak próbálkozunk a gócok eltávolításával, biztos választ akkor kapunk, ha a góc szanálása megtörtént, tehát biztos "jóslatot" mondani előre lehetetlen.

Kérdés: 2011. április 03., 15:21 ;Megválaszolva: 2011. április 04., 12:09
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Anyajegy eltávolítása, Dariel...
lihen ruber
Bőrbetegség
Mivel gyógyitható
Beteg a kezeimen a bőr
Tisztelt Bőrgyógyász! 1, 5 hónap múlva megyek orvoshoz, akkorra kaptam időpontot; de addig is szeretném megkérdezni Öntől a következőt: kb. 2007...