• Kütések

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Mitől lehetnek a kiütések,a pici teste tele van apró pöttyökkel,voltunk már orvosnál,azt mondták valamilyen étel miatt van.A kislány java részt még anyatejezik,de szokott kapni már bébi ételt,krumplipépet is.Valószínűleg viszket is neki mert sokat feszeleg a hátán.Mivel lehetne kezelni,enyhíteni a tüneteit?

        Dr. Csáki Csilla válasza a bőrbetegség témában

        Kedves Kérdező! A kiütések lehetnek száraz, ekcémás jellegűek, ez ilyenkor genetikai hajlam alapján alakul ki, de látatlanban nem tudok véleményt mondani. Ha anyatejes baba hosszasan kiütéses, lehet próbálkozni azzal, hogy anyuka elhagyja az összes tejterméket az étrendjéből 2-3 hétre, és figyelik, van-e ezalatt javulás. Gyógyszertári krémmel lehet enyhíteni, gyermekorvos vagy bőrgyógyász írhatja fel. Fürdéshez csak gyógyszertári fürdetőt használjanak, semmi habfürdőt, illatosat! Üdvözlettel: Dr. Csáki Csilla


        Dr. Csáki Csilla
        allergológus

        Dr. Csáki Csilla
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 27., 11:42; Megválaszolva: 2011. március 29., 18:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés