• Kérdés Dr.Bodnár Edinához

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Problémám az lenne hogy ugy körülbelül fél éve bőrpírral küzdök.Amikor már állandósult a probléma mert eleinte hol előjött hol elmult,volt olyan hogy csak a fél arcom volt piros volt olyan hogy csak az arcom közepén de sajnos olyan is hogy az egész arcom vörös volt és ilyenkor érzem is,hisz "forró".Körülbelül három hónap után eljutottam bőrgyógyászhoz aki allergiára tippelt,illetve mondta hogy vegetativ idegrendszeri probléma is lehet a háttérben(ezt nem igazán értem hogy mi) mert vizsgaidőszakban még fokozottabban előjött,különosen egy egy vizsgakor..Felirt egy allergiagyógyszert(aerius) illetve egy gógyszertári kenőcsöt.Meg is oldódott ugy tűnt a problémám,még mindig néha előjött különösen ha idegeskedtem de ahogy jött elis mult.De ma reggel már megint arra ébredtem hogy piros az egész arcom..Mitől lehet ez?A választ előre is köszönöm

        Dr. Bodnár Edina válasza a bőrpír témában

        Igen, vegetatív idegrendszer problémája okozza a tüneteket, tehát hogy stressz hatására kipirul az arca.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 26., 11:20; Megválaszolva: 2011. március 31., 19:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés