• Arcbőr

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Nő! Már 18 éves vagyok, és még mindig bemitesszeresedik az arcom, hiába megyek el kozmetikushoz, mert miután eltűnteti őket (elöször is ő sem tudja mindet kinyomni, mert vannak amik olyan mélyen vannak, hogy azokkal nem tud mit kezdeni ott hagyja) Ráadásul több pórusom is már véglegesen eldeformálódott a nyomkodástól, s bőrhibává alakult.. És még annyi kérdésem lenne, hogy miért van az, hogy a testem összes része hó fehér, (mivel alapból fehér bőrű vagyok), de az arcom mégis barnás sötétes, pedig direkt ki sem mozdultam télen a napra, meg nem is nagyon sütött.. Szóval ezt szeretném kérdezni, hogy miért nem lehet újra jó sápadt fehér arcbőröm? Nincs valami mód ennek újbóli kifehérítésére? Választ előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pattanás témában

        Kedves Kérdező! Valószínű, hogy a gyulladás után a bőr pigmentáltabb lesz, ez okozza a problémát. Az arcra használjon 50 faktoros fényvédőt, a mitesszerekre benzoyl peroxidos arclemosót, ha gyulladt pattanások is vannak, akkor antibiotikumos ecsetelőt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 19., 09:21; Megválaszolva: 2011. március 21., 14:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés