Köröm

Tisztelt Gál Mónika! Köszönöm válaszát! Ilyen capillaris vizsgálatot hol végeznek? Én is keringési zavarra gondolok, mert sűrűn szúr a szívem és érzem magam gyengén és sokat fáj a fejem! Lehet valami komoly bajom? Köszönöm előre is a válaszát

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Gál Mónika válasza köröm témában

Kedves Kérdező!

Nem általános keringési problémára kell gondolni az Ön esetében, hanem az ujjak apró ereinek esetleges keringési zavarára. Ilyen kapilláris mikroszkópos vizsgálatot illetve ezt helyettesítő egyéb vizsgálatokat nagyobb belgyógyászati osztályok angiológiai szakrendelésein végeznek. Háziorvosa fel tudja világosítani, melyik a lakhelye szerint illetékes, illetve milyen feltételekkel kerülhet sor ilyen vizsgálatra.

Dr. Gál Mónika
Dr. Gál Mónika bőrgyógyász-allergológus
Kérdés: 2011. március 06., 18:50; Megválaszolva: 2011. március 07., 14:53
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Víz hólyag a nagylábujjam fél...
Üdv! Vízhólyag van a nagylábujjaim körme alatt a lábujjammal párhuzamosan amely a több mint a fél körmömet érinti 1 hete tart. És 2 napja...
Lábujjkörmön folt
Tisztelt Doktor Nő/Úr! A csatolt fotón látható a problémám. A nagylábujj körmén kb. fél éve jelent meg az elváltozás, a kidudorodó...
Fekete vonal a hüvelykújj köröm...
Néhány napja feltünt, hogy a bal hüvelykújjam körme alatt egy vékony fekete vonal megjelent. Elötte 3 nappal voltam manikűrön, de nem észleltem...
Körömgomba? Mivel kezeljem?
Tisztelt Doktornő / Úr! Körülbelül 3 éve tapasztaltam először némi változást a nagy lábujjam körömfelületén, amikor is halványan sárgulni...