Mi lehet?

Raynaud szindrómás vagyok két éve derült! Voltam már több ki vizsgáláson! Kéthetente elváltózás kezdődőt a bal mellemen a mell bimbó körül! Fehér hólyagszerű el váltózás van kicsi és nagyobb is olyan 3-4 mm nagyságúak! És terjednek! Olyan mint a fehér pattanás arra hasonlít! De nem merem még ki nyomni sem! Mik lehetnek ezek az elváltózások!? Köszönöm szépen a válaszát!

Dr. Gál Mónika válasza bőrbetegség témában

Kedves Kérdező!

Bőrtünetei feltehetően nem függnek össze immunológiai betegségével. Irritáció, allergia, fertőzés (bakteriális vagy gomba) egyaránt kiválthat ilyen jellegű tüneteket. Ezek kezelése viszont nagyon speciális, a korrekt diagnózist követően vényre rendelt szerekkel történik.

A kiütések kinyomkodása valóban nem javasolt!

Dr. Gál Mónika
Dr. Gál Mónika bőrgyógyász-allergológus
Kérdés: 2011. február 21., 18:29; Megválaszolva: 2011. február 24., 11:44
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Anyajegy eltávolítása, Dariel...
lihen ruber
Bőrbetegség
Mivel gyógyitható
Beteg a kezeimen a bőr
Tisztelt Bőrgyógyász! 1, 5 hónap múlva megyek orvoshoz, akkorra kaptam időpontot; de addig is szeretném megkérdezni Öntől a következőt: kb. 2007...