Bőrbetegség

az elmult években használtam CIF-et.Nem tudom hogy e miatt e vagy sem, de a bal kezemen a hüvelyk és a mutató ujjam hámlik és kirepedezik időkozonként, és elő jön például ha sokat jarok a vizbe (pl ha takaritok) . Mivel ugymond 'balos' vagyok szerintem azert hamlik csak ezen a kezemen a bőr.Csak a koromvirag krémtol mulik el.Ön mit tanácsol mit tegyek? Nem szeretném ha egész életemben mindig kellene ovjam a kezemet.Várom a válaszat.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza bőrbetegség témában

Kedves Kérdező!

A vízben ázás és vegyszerrel való érintkezés is okozhat problémát.Javasolt lenne mindkettőt kerülni. Ha gyakran kell pl. kezet mosnia, használjon Excipial Protectet. Ha vegyszerrel érintkezik, húzzon kesztyűt, ha latexre nem allergiás.

Kérdés: 2011. február 21., 12:21; Megválaszolva: 2011. február 22., 16:23
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Anyajegy eltávolítása...
lihen ruber
Bőrbetegség
Mivel gyógyitható
Beteg a kezeimen a bőr
Tisztelt Bőrgyógyász! 1, 5 hónap múlva megyek orvoshoz, akkorra kaptam időpontot; de addig is szeretném megkérdezni Öntől a következőt: kb....