Körömlevétel

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Körömgomba problémám van, többször levették már, de mindig csúnyán, gombásan nő vissza. Most is levétel előtt állok, mert már megvastagodott, csúnya.olyannyira zavar, hogy szeretném, ha ajánlanának egy magánorvost, klinikát, ahol levennének.Nem szívesen megyek abba a rendelőbe vissza, ahová tartozom, mert kaptam már rosszindulatú megjegyzéseket. Várom mielőbbi segítségét.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza körömgomba témában

Kedves Kérdező!

Jobb alternatíva lenne gombaellenes készítmény szájon át történő szedése. Ez olyan koncentrációt ér el a körömben, hogy képes a gombatörzsek kiírtására. Bőrgyógyászt keressen fel!

Kérdés: 2011. február 20., 19:31; Megválaszolva: 2011. február 22., 10:10
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Körömgomba
Körömgomba
Tisztelt Doktornő! Két kérdésem lenne.Azt olvastam,hogy a körömgomba miatt más szervek is károsodhatnak olyan szinten,hogy halált is okozhat. Én nem...
Beteg köröm
A lábamon az egyik köröm beteg lett . Sárga , keresztbe barázdás és töredezik is . Gombára gondoltam ezért patikában vásárolt ecsetelővel...
Sport közben betört köröm
Régen (évben mérendő) ráugrottak foci közben a nagy lábujjam körmére, ami bevérzett, berepedt. Később ez újra megtörtént, a köröm betört...
Körömgomba
Tisztelt Doktornő! Szeretném megkérdezni hogy a képen körömgomba látható e vagy ez lehet más is? Szaga nincsen fájni nem fáj. Válaszát előre...