• Szemöldök hullás műtét után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szemhéjamon 2010 szeptemberében lett egy daganat, kiműtötték, pylomatrixoma volt, egy hónap múlva sajnos újra meg kellett műteni, valószínű egy pici bent maradt.Azóta rendben van.Rengeteg érzéstelenítő inekciót kaptam, mert nagyon mély volt a második seb.Sokáig érzéstelen volt a szemgolyómnál, szemhéjamnál.Nemrég elkezdett hullani a szemöldököm, nagyon gyorsan kiritkult.A legelején 1 cm es helyen nincs utána kicsi van, majd megint egy centis helyen nincs.Kérem segítségüket, tanácstalan vagyok, mit tudnék tenni.Köszönettel!!!

        Dr. Gál Mónika válasza a szemöldök témában

        Kedves Kérdező! Amennyiben csak a műtött szem oldalán lévő szemöldök hullott ki foltokban, az nagy valószínűséggel a műtét következménye. De ha nincs hegesedés a szemöldök területén hamarosan visszanövés várható. Ha azonban mindkét oldalon van szőrzetvesztés, komolyabb a probléma, alopecia areata (foltos szőrzetvesztés) lehet. Ebben az esetben kezelésért forduljon haladéktalanul bőrgyógyászhoz.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 19., 16:37; Megválaszolva: 2011. február 21., 21:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés