Szemöldök hullás műtét után

Szemhéjamon 2010 szeptemberében lett egy daganat, kiműtötték, pylomatrixoma volt, egy hónap múlva sajnos újra meg kellett műteni, valószínű egy pici bent maradt. Azóta rendben van.Rengeteg érzéstelenítő inekciót kaptam, mert nagyon mély volt a második seb.Sokáig érzéstelen volt a szemgolyómnál, szemhéjamnál.Nemrég elkezdett hullani a szemöldököm, nagyon gyorsan kiritkult. A legelején 1 cm es helyen nincs utána kicsi van, majd megint egy centis helyen nincs.Kérem segítségüket, tanácstalan vagyok, mit tudnék tenni.Köszönettel!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Gál Mónika válasza szemöldök témában

Kedves Kérdező!

Amennyiben csak a műtött szem oldalán lévő szemöldök hullott ki foltokban, az nagy valószínűséggel a műtét következménye. De ha nincs hegesedés a szemöldök területén hamarosan visszanövés várható. Ha azonban mindkét oldalon van szőrzetvesztés, komolyabb a probléma, alopecia areata (foltos szőrzetvesztés) lehet. Ebben az esetben kezelésért forduljon haladéktalanul bőrgyógyászhoz.

Dr. Gál Mónika
Dr. Gál Mónika bőrgyógyász-allergológus
Kérdés: 2011. február 19., 16:37; Megválaszolva: 2011. február 21., 21:28
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Körömgomba
Kiütések a tenyéren
Foltos kezek
S. Aureus kezelése