• Nyirokcsomók

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! A barátnőmmel 3 hónapja vagyunk együtt és 1,5 hónapja van szexuális kapcsolat is köztünk. Eddig semmi probléma nem volt, most azonban egyik napról a másikra olyan, mintha valami gyulladás lenne a nemi szervemen, bepirosodott és 2-3 apró fehér hólyag jelent meg rajta és időnként nagyon viszket. Emellett a lágyéki nyirokcsomóim nagyon megduzzadtak, már a járás is kellemetlen lett, mert aközben is érzem. Pluszban ehhez társul még az, hogy tegnap felment a lázam 38,7-re és nem nagyon akar elmúlni, és fejfájásom is van néha. Ezek a tünetek 1-2nap alatt jelentkeztek, még nem voltam orvosnál sem, mert azt hittem, hogy csak visszaestem az influenzába, mert nem gyógyultam ki belőle teljesen. Azonban a nemi szervemhez kapcsolódó tüneteim miatt attól tartok, hogy ez nem egy sima influenza, hanem valami gombás fertőzés talán(?). Ma reggel óta próbálkozom a cadibene kenőccsel, úgy olvastam, hogy jó baktériumos vagy gombás fertőzésre. Tisztában vagyok vele, hogy ezt nem lehet kezeletlenül hagyni, főleg ha nem múlik el, de tudna adni valami támpontot, hogy mire utalhatnak ezek, vagy milyen szakorvoshoz menjek velük? BőrgyógyÁsz, esetleg urológus? Ui.: A barátnőmmel még nem beszéltem erről, de tudtommal semmi nemi betegsége nincs. Előre is köszönöm válaszát.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a bőrelváltozás témában

        Kedves Kérdező! Panaszaival bőrgyógyászati szakrendelést keressen fel, beutaló nem szükséges.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 16., 10:32; Megválaszolva: 2011. február 18., 10:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés