• Tyúkszem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr/nő! Bőrgyógyászati jellegű kérdésem van. A jobb lábam talpán van egy tyúkszem. Úgy gondolom vírusos, nemcsak a "bőrkeményedés". Közepében "gyökere" van, ha nyomkodom akkor érzékeny. Jelenleg nem nagyon fájdalmas, járásban nem okoz problémát. 3 hétig kenegettem Verrumal oldattal, de ez idő alatt nem történt se jelentős javulás se romlás. Ön milyen terápiát javasol? Valamilyen külsöleges szerrel elmulasztható-ez vagy csak sebészetileg lehet eltávolítani/kivágni? Hová és mikor érdemes menni? Bőrgyógyászat, sebészet? Jobb minél hamarabb vagy ameddig nem okoz problémát addig nem sürgős? Aloe Vera gyógynövényem van. Érdemes e azzal kenegetni? Köszönettel,

        Dr. Bodnár Edina válasza a talpi szemölcs témában

        Érdemes vele minél előbb bőrgyógyászhoz fordulni, ahol megpróbálható folyékony nitrogénnel fagyasztani, és ha nem múlik el, akkor a sebészi megoldás a következő lépés.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 14., 10:17; Megválaszolva: 2011. február 15., 22:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés