Bőrbetegség

Üdvözlöm! 1. A tenyeremen és az ujjaim tenyér felőli részén már kb.egy éve vastag bőrmegvastagodás van, nem viszket de többször behasad és akkor fájdalmas. A családorvos ajánlott különböző kenőcsöket, de egyik sem használt. Mit ajánlanak? 2. Úgy érzem, hogy a farkcsontom nő, két-három cm-rel hosszabbra érződik a vége, mint normális esetben.Lehetséges ez? Ha hosszabb ideig ülök, néha fáj is. Mi a teendő?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Gál Mónika válasza bőrbetegség témában

Kedves Kérdező!

tenyéri tüneteit vagy ekcéma, vagy pikkelysömör váltja ki. Ureát 5-10%-ban tartalmazó krémet javaslok. Farokcsonti panaszával pedig tanácsos lenne egy reumatológiai vizsgálatra bejelentkezni. Megjegyzem a pikkelysömörnek ízületi tünetei is lehetnek a bőrtünetek mellett.

Dr. Gál Mónika
Dr. Gál Mónika bőrgyógyász-allergológus
Kérdés: 2011. február 06., 11:39; Megválaszolva: 2011. február 09., 21:24
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Anyajegy eltávolítása...
lihen ruber
Bőrbetegség
Mivel gyógyitható
Beteg a kezeimen a bőr
Tisztelt Bőrgyógyász! 1, 5 hónap múlva megyek orvoshoz, akkorra kaptam időpontot; de addig is szeretném megkérdezni Öntől a következőt: kb....