• Bőrkinövés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő! Korábban kérdeztem önt a foggóc-al kapcsolatos dolgokkal, mint a tünetek, mellékhatások, stb. Ma vettem észre a fürdőben a tükör előtt, hogy a nyakamon és a nyakam alatti résznél bőrkinövéseim vannak. Ez össze függhet e a lyukas fogakkal? Valamint a fáradékonyság, levertséggel, köhögéssel, ami már több hónapja tart, semmit sem köhögök fel, vagyis váladék nem jön fel semmilyen formában.Étvágyam van rendesen, bármit meg tudok enni, bár igaz, hogy mostanában, lassan egy egész éve általában hajnali 3-4-5 órakor tudok csak lefeküdni és reggel 8-9-10 óra tájában felkelni. Általában esténként van az, hogy gyengébbnek érzem magam. A kiütésekkel kapcsolatban még azt tudom elmondani, hogy a "melleim" környékén vannak ilyen szürkés-barnás kiütéseim, illetve kis pici fehér pontszerű kiütések, amik régebben nem voltak ott. Ezen a részen is van bőrkinövések. Ezeket is okozhatja foggóc?? Ugye ezek nem veszélyesek ? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Krisztián.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a bőrbetegség témában

        Kedves kérdező! A fáradtságot az alváshiány okozza. A nyakon lévő tünetek se góc eredetűek, inkább fibromára gondolnék. A mell körüli kiütések oka is számtalan lehet, de ezekről vizsgálat után lehetne nyilatkozni. Ha van rossz foga, miért nem keres fel fogorvost?


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 03., 18:20; Megválaszolva: 2011. február 06., 11:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: