Bőrkinövés

Tisztelt doktornő! Korábban kérdeztem önt a foggóc-al kapcsolatos dolgokkal, mint a tünetek, mellékhatások, stb. Ma vettem észre a fürdőben a tükör előtt, hogy a nyakamon és a nyakam alatti résznél bőrkinövéseim vannak. Ez össze függhet e a lyukas fogakkal? Valamint a fáradékonyság, levertséggel, köhögéssel, ami már több hónapja tart, semmit sem köhögök fel, vagyis váladék nem jön fel semmilyen formában.Étvágyam van rendesen, bármit meg tudok enni, bár igaz, hogy mostanában, lassan egy egész éve általában hajnali 3-4-5 órakor tudok csak lefeküdni és reggel 8-9-10 óra tájában felkelni. Általában esténként van az, hogy gyengébbnek érzem magam. A kiütésekkel kapcsolatban még azt tudom elmondani, hogy a "melleim" környékén vannak ilyen szürkés-barnás kiütéseim, illetve kis pici fehér pontszerű kiütések, amik régebben nem voltak ott. Ezen a részen is van bőrkinövések. Ezeket is okozhatja foggóc? Ugye ezek nem veszélyesek? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Krisztián.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza bőrbetegség témában

Kedves kérdező!

A fáradtságot az alváshiány okozza. A nyakon lévő tünetek se góc eredetűek, inkább fibromára gondolnék. A mell körüli kiütések oka is számtalan lehet, de ezekről vizsgálat után lehetne nyilatkozni. Ha van rossz foga, miért nem keres fel fogorvost?

Kérdés: 2011. február 03., 18:20; Megválaszolva: 2011. február 06., 11:41
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Anyajegy eltávolítása...
lihen ruber
Bőrbetegség
Mivel gyógyitható
Beteg a kezeimen a bőr
Tisztelt Bőrgyógyász! 1, 5 hónap múlva megyek orvoshoz, akkorra kaptam időpontot; de addig is szeretném megkérdezni Öntől a következőt: kb....