Gomba?

Tisztelt doktor úr! nő! A következő kérdéssel fordulok Önhöz, először is leszögezném, hogy még beszélni is rém kellemetlen róla, nemhogy orvoshoz menni. Szóval olyan szeptember környékén történt, nagyon kellemetlen, volt egy barátnőm, nem túl sokáig, és lehet, hogy nem volt tiszta esetleg a keze, vagy nem tudom, de másnap a fityma fék mellett megjelent 3 kis fehér pont szerű kiütés. Mostmár azért nagyobb, és ez tök ciki. Nem arra gondolok, hogy sok kis apró fehér pont a kalap alatt, az más, az tudom mi, tehát nem az! Lehet, hogy gomba ez? De mit lehet vele csinálni? Orvoshoz nem merek vele elmenni. Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza gombás fertőzés témában

Kedves Kérdező!

Lehet gombás fertőzés is, de akár bakteriális is. Kenje Canesetnnel vagy Lomexinnel, ha 1 hét alatt nem javul, kénytelen lesz bőrgyógyászt vagy STD szakrendelést felkeresni.

Kérdés: 2011. január 25., 05:08; Megválaszolva: 2011. január 26., 08:58
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Övsömör meddig fertőző?
Furcsa alakzat a bőrön
Örökletes hajhullás
Körömgomba