• Hímvessző betegségei

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        abban szeretnék érdeklődni nemrégiben körülbelül fél éve elöjötek a hímvesszőmön lévő makkom alján fehér kicsi gríz szerű valamik és nem akarnak elmúlni elég sok van belőlük az lenne a kérdésem hová lehet ezzel fordulni és és hogy mik ezek?képet is teszek fel

        Dr. Csuth Ágnes válasza a bőrelváltozás témában

        Kedves Kérdező! Kép nem érkezett. A grízszerű képződmények lehetnek papillomatosis tünetei, megnagyobbodott mirigyek, pontosat bőrgyógyász vagy urológus tud mondani fizikális vizsgálat után.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 24., 22:02; Megválaszolva: 2011. január 26., 08:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: