Aknenormin-sport

Tisztelt Doktor Nő/Úr Aktív sportolás mellett szedhetem-e az Aknenormin készítményt? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza pattanás témában

Fokozott testedzésnél a váz-izom-rendszeri mellékhatások gyakoribbak, illetve egyes enzimek emelkedhetnek, ezért számoljon be a gyógyszert felíró orvosnak aktív sporttevékenységéről, és szorosabb legyen a kontroll.

Kérdés: 2011. január 20., 15:46; Megválaszolva: 2011. január 21., 12:12
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Szemölcs vagy anyajegy az orron
Érdeklődés a lehetőségekről.
Bőrkeményedés?
Rózsa hámlás
Kiütések a végtagjaimon