NYÍRPALOTA U. 85.

PIKKELYSÖMÖRÖM VAN A FEJEMEN ÉS AZ ARCOMON. VOLTAM BŐRGYÓGYÁSZNÁL, KAPTAM HAJPAKOLÁST ÉS AZ ARCOMRA KRÉMET, AMIT KÉSZÍTETTEK A GYÓGYSZERTÁRBAN. AZT HALLOTTAM, HOGY A TENGERI MIKRO ALGA JÓ RÁ, DE LEHET, HOGY AZ EGYIK EMBERNEK JÓ A MÁSIKNAK NEM. VAN OLYAN KRÉMEM, AMI ISZAPPAKOLÁS ARCRA HOLT TENGERI ÁSVÁNYOKKAL, NEM TUDOM, HOGY HA CSÖKKENT A PIROSODÁS AZ ARCOMON, AKKOR HASZNÁLHATOM-E, VAGY MÁR MOST IS. VÁROM VÁLASZÁT. TISZTELETTEL: KESZTLER FERENCNÉ

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza NYÍRPALOTA U. 85. témában

A holt tengeri só jó hatású pikkelysömörben, nyugodtan használhatja.

Kérdés: 2011. január 18., 22:33; Megválaszolva: 2011. január 20., 13:17
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Rózsa hámlás
Kiütések a végtagjaimon
Vissza-visszatérő kiütés
Grover-kór
Viszkető iütések