Aknés bőr

Kedves Doktornő! Évek óta bőrproblémám van.. Nem annyira súlyosan, de azért eléggé pattanásos, miteszeres a bőröm. Már nagyon sok mindent kipróbáltam, a kozmetikus kezelés kb.1-2.hétig vehető észre.. Voltam már bőrgyógyásznál, használtam krémeket, oldatokat.. Egy kis ideig használnak, de akkor sem látható teljes javulás.. Hallottam a Roaccutan tablettáról, és az lenne a kérdésem, h tényleg annyira,, súlyosak,, a mellékhatások? Pár hónapos kúrával el múlhatnak a pattanásaim,, örökre,,? Elöre is köszönöm válaszát! Tisztelettel: Chimpee

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza pattanás témában

Kedves Hölgyem!

A Roaccutan lehetséges mellékhatásai valóban komolyak, magzatkárosító lehet, a májat károsíthatja, pszichés panaszokat okozhat, stb. Persze nem mindenkinél jelentkeznek mellékhatésok.

Csak megfelelő indikációval írható fel. Érdemes lenne még egyéb alternaítvákat megpróbálni, pl. antibiotikumot, gócot kutatni, esetleg dermabrázió, lézerkezelést igénybe venni, a Roaccutan súlyos esteekre való gyógyszer.

Kérdés: 2011. január 07., 17:36; Megválaszolva: 2011. január 10., 09:30
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Szemölcs vagy anyajegy az orron
Érdeklődés a lehetőségekről.
Bőrkeményedés?
Rózsa hámlás
Kiütések a végtagjaimon