Bőr, haj, köröm problémák

Kedves Doktor Nő! szeretnék revaliot szedni mert töredezett a hajam körmöm is mindi letörik ha egy kicsit megpróbálnám megnöveszteni.a bőröm is egyhén problémás. (van egy két pattanásom) Erre is jó a revalid? mert elvileg a tájékoztatón az van hogy kedvezően befolyásolja ezeket a dolgokat is.De az egyik ismerősöm azt mondta hogy ő amig szedte (mindössze két hét) még több pattanása jött ki nemhogy kevesebb.Ez lehetséges hogy a revalidtól volt? Válaszát előre is köszönöm

Dr. Gál Mónika válasza haj témában

Tisztelt Kérdező!

Az említett készítmény haj és körömerősítőként van törzskönyvezve, pattanásosságra nem jó- de nem hiszem, hogy rontaná. Ha ilyen jellegű panaszai vannak mutassa meg bőrgyógyásznak tüneteit. Helyi szerekkel szépen befolyásolható, ha enyhébb stádiumról van szó.

Üdvözlettel: Dr. Gál Mónika bőrgyógyász-allergológus

Dr. Gál Mónika
Dr. Gál Mónika bőrgyógyász-allergológus
Kérdés: 2008. június 23., 13:37 ;Megválaszolva: 2008. június 23., 13:37
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Haj visszano
Tisztelt Dr.nő! A múltkor tettem fel kérdést és képet is küldtem azt írta, hogy "én nem látok semmilyen hajhiányt szerintem ön teljesen...
Haj visszanövés
Tisztelt Doktornő, korábban (02.10) kérdeztem Öntől, amire válaszolni is tetszett. (Röviden: eséses baleset következtében kövekre estem, a...
Hajhullás, hajtörés okai mik...
Kb.2 hónapja hullik, törik a rovid hajam. Voltam kivizsgáláson, mindenhol. Cukorbeteg vagyok, magas vércukor értékeim kb. 3 hete lettek beállítva. A...
Visszanő e a haj zúzódott illetve...
eséses baleset következtében kövekre estem, a fejbőrömön van egy vágásos sebzés mely subcutisig nem terjed, egy repesztett sebzés (ezeket...
Bőrsérülések ujjakon