• Mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A péniszemről lenne szó,röviden annyi hogy a az alsó részén kb középtájt egy ilyen 1cm-es sugarú folt van.arra tudnám hasonlítani amikor leég az ember és levedlik és egy ilyen világosabb folt marad ott.Úgy érzem hogy kicsit meg is nőt ez a folt.De viszont semmilyen hatást nem von maga után,gondolok viszketés és hasonló dolgokra.orvoshoz nem fordulnék vele,mert elég kínos számomra.remélem tudna segíteni!Köszönöm szépen!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a bőrbetegség témában

        Kedves kérdező! Felmerül lichen lehetősége, de csak fizikális vizsgálat után mondható pontos diagnózis, keressen fel bőrgyógyászt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 09., 21:13; Megválaszolva: 2010. december 10., 12:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: