• Anyajegy/szemölcs

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Ur/ Doktorno! A lapockamon ugy egy eve fedeztem fel egy v-alaku voros szinu 1-2mm vastag kepzodmenyt. Eloszor eltunt aztan megint vorosse valt par honap utan es most pedig fekete, kiemelkedik a sikjabol, bar ezt azelott is tapasztaltam bar kevesbbe illetve piros a hatara menten. Utanaolvastam a tuneteknek es ebbol gondolom hogy baj lehet. Londonban elek, itt voltam a korzeti orvosnal aki azt mondta hogy szerinte csak szemolcs de nem 100%osan biztos benne ezert tovabb akart kuldeni. Itt jegyeznem meg hogy otthon szeretnem leszedetni a honap vegen. Nagyon aggodom hogy mi lehet de lehetseges hogy tenyleg csak szemolcs a fekete tonus meg csak az alvadt ver miatt van? Lehet hogy nagyon komoly a baj csak nem vette eszre? Talan erdemes lenne leszedetnem meg idekint? Puha a tapintasa, nem faj, nem viszket. Mit tegyek? Baj lehet? Valaszat elore is koszonom! G. Kristof

        Dr. Csuth Ágnes válasza a anyajegy témában

        Kedves Kérdező! Sajnos vizsgálat nélkül, csupán leírás alapján nem tudunk véleményt mondani. Keressen fel másik orvost itthon, ha az első vélemény ennyire bizonytalan volt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 02., 08:42; Megválaszolva: 2010. december 05., 21:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés