• Pattanások!!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő! 34 éves vagyok. 13 éves koromtól szenvedek a pattanásoktól. 17 éves koromban a nőgyógyászom azt mondta ez hormonális probléma ezért olyan fogamzásgátló tablettát írt fel, mely segít majd. Azt mondta akkor fognak ezek a panaszok teljesen eltűnni, amikor terhes leszek. Ez így is lett. Van egy 8 éves lányom és igen a kilenc hónap alatt egy pattanásom sem volt. Igen ám, de azóta ismét gyógyszeres védekezés és kezelés alatt vagyok (Diane 35-öt szedtem, most áttértem a Minerva-ra, mondván ugyanaz, csak olcsóbb). Így gyógyszer alatt is vannak folyamatosan pattanásaim, de tudom a gyógyszer nélkül még több lenne. A kozmetikusom sem tud igazából segíteni, eltüntetni. Sajnos ez a problémám eléggé befolyásolja az önbizalmamat negatív irányba. Ez a problémám mindig lesz, sosem fog eltűnni??? Előre is köszönöm válaszát! Üdvözlettel: Eszter

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pattanás témában

        Kedves Kérdező! Antibiotikumos ecsetelővel, Lubexyl arclemosóval meg lehet próbálkozni. A pattanásokra szárító pasztát tegyen éjszakára. Ha ez nem elég, szájon át szedhető antibiotikum, retinoid is szóba jön.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 22., 17:43; Megválaszolva: 2010. november 23., 13:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés