• Pattanások

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webdoktor! 30 éves vagyok és még sajnos most is nagyon sok pattanásom van. Használok rá egy arclemosót zsíros bőrre utána egy szapppant, ami pórusösszehúzó és segít meggátolni a miteszerképződést(babe). Ezek után elkezd feszülni a bőröm és muszály valamilyen hidratálót rákenjek. A kérdésem az lenne lehet-e kombinált száraz bőrre való krémet használni(clinique) ? Nem hozza elő a pattanást egy zsíros krém? Sajnos ha nem kenem be nagyon elkezd hámlani és feszülni. Válaszát köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pattanás témában

        Kedves Kérdező! Speciálisan zsíros bőrre való hidratáló javasolt, pl. Effaclar vagy Sebium AKN, de a Clinique-nek is van ilyen terméke. A bőrt szárító szappan helyett napi 1-2-szer Lubexylt használjon.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 18., 16:38; Megválaszolva: 2010. november 20., 19:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés