• Candida

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/ Úr! Az lenne a kérdésem, hogy gombás nemi fertőzésre kaptam pimafucort krémet és 2 hétig napi 3x kellett kennem. Eltelt a 2 hét és vártam még 1 hetet, hogy alakul kenés abba hagyása után, de egységesen halvány piros folt maradt a makkom egy részen, de minden nap máshogy nézz ki. Lehet, hogy már elmúlt és csak bőr irritáció maradt ami nem múlik el gyorsan, de néha picit szoktam érezni viszketés szerű érzést , de volt olyan nap hogy nem éreztem.Még egyszer kenjem 2 hétig vagy akkor nem gombás fertőzésem volt? ui: úgy tudom bakteriális fertőzésre is jó ez a krém.

        Dr. Bodnár Edina válasza a gombás fertőzés témában

        Gyulladás után szokott maradni halvány folt és viszketés. Ha nem szűnik meg 2-3 héten belül, akkor kezelés nélkül forduljon STD szakrendelésre.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 10., 23:39; Megválaszolva: 2010. november 17., 09:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés