Nisoral - mennyi ideig biztonságos a használata?

Tisztelt Dr.Nő/Dr.Úr! Nisoral sampont használok kb. 3 hete, a hajam erősen zsírosodik, de azt olvastam, h. a zsírosodás mögött is meghúzódhat okként a gombás fertőzés a fejbőrön. Ön is így gondolja? És meddig érdemes a kúrát alkalmazni? Nekem a hajam nem korpás, ilyesmire nem panaszkodom. Válaszát előre is köszönöm.

Dr. Bodnár Edina válasza zsíros haj témában

Inkább azt mondanám, hogy a zsíros fejbőrön hamarabb, könnyebben elszaporodnak a gombák. 2-3 hónapos kúrákat érdemes tartani.

Kérdés: 2010. október 24., 20:03 ;Megválaszolva: 2010. november 07., 20:08
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Nem használ a Nizoral
Nagyjából egy évvel ezelőtt a hajam feltűnően gyorsan zsírosodni kezdett, ami azelőtt nem volt jellemző. Idővel már viszketett is a fejbőröm....
Máj-epe és a bőr
Tisztelt Doktornő/úr! Körülbelül egy évvel ezelőtt kezdődtek el a panaszaim: erősen korpás, viszkető, zsiros fejbőr, hajhullás, illetve aknés...
Faggyúmirigy
Üdv, 6 hónapig szedtem a Sotret-et de azóta mióta abbahagytam a faggyútermelésem fokozódott, zsirosabb a hajam mint a kezelés alatt. Mivel lehetne...
Hajbaj
tisztelt szakértő! a hajammal kapcsolatban szeretnék esgitséget kérni. korpás, zsíros tövű, száraz végű a hajam, és festett szőkitett is....
Zsíros haj
Kedves Drnő, úr! Eddig 3 naponta mostam hajat.Két hónapja nagyon zsírosodik a hajam, pattanásos a fejbőröm. Most már ott tartok, hogy minden nap...