• Kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Az a problémám volna,hogy nekem vannak a mellem alatt olyan pattanás szerű valamik.Sötét színűek.Elmúlik az egyik helyen de a másikon kijön.Nem tudom,hogy ezt milyen orvosnak kellene megmutatni.Ez az izzadástól van vagy esetleg mosószer miatt?Még az a jó,hogy nem fáj de engem már nagyon idegesít.Nem lehet ezt itthon valamilyen úton-módon kezelni vagy mindenféleképpen keressek fel egy szakembert. Köszönöm

        Dr. Gál Mónika válasza a bőrbetegség témában

        Kedves Kérdező! Irritáció lehet az oka az említett kiütéseknek. Ha spontán megoldódnak, akkor a legfontosabb talán a megelőzés, ezek kivédése. Mosóporra semmiképpen nem gondolok, de melltartó merevítője, izzadás, dörzsölés kiválthatja ezeket. használjon semleges hintőport, pamut alsóneműt, ha ezek ellenére kiújulás van, keresse fel valamelyik kollégámat lakhelye közelében.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 13., 19:52; Megválaszolva: 2010. október 14., 12:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés