• Újabb kérdés a roaccutannal kapcsolatban

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktonő!Elnézést hogy ujból írok.Én vagyok az aki lassan 2 éve szedi a roaccutant.A problémám az hogy mostmár viszket is az arcbőröm és ki van pirosodva tulajdonképpen ugy tudnám leginkább jellemezni mintha hiányozna az arcomon egy réteg vagy nem is tudom..::(Ez kb 2 hete van.Visszamentem a bőrgyógyászhoz ő azt mondta hogy akkor próbáljam meg abbahagyni.Még csak 4 napja nem szedem a problémám még nem nagyon enyhült annak ellenére hogy állandóan kenegetem effeclar h-val és gyógyszertári hidratálóval is ráadásul már most kezdenek előjönni a pattanások..Mi lesz igy később?Kezde kicsit kétségbe esni hisz régebben is elég mély depressziót okoztak nálam a pattanások ezért is irta fel a bőrgyógyász ilyen hosszu távra és mondta hogy rendszeres laborkontrollal kis adagban szedhetem nyugodtan.nem tudom most mi tévő legyek..:SA választ előre is köszönöm

        Dr. Bodnár Edina válasza a pattanás témában

        Hagyja abba a Roaccutant, és ha nincs ellenjavallata szedjen antiandrogén fogamzásgátló tablettát (pl. Cypromix).

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 09., 10:45; Megválaszolva: 2010. október 17., 22:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés