• Szőrtüszőgyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Már több hete tartó szőrtüszőgyulladást diagnosztizáltak a jobb hajlatomban, erre bactrobanos párakötést javasoltak, ami két hét után javulást hozott emellett augmentint (625 mg)szedtem.szintén orvosi javaslatra...azóta eltelt még két hét, a párakötést elhagyhattam, de emellett egy másik hólyagocska is kialakult a bal hajlatomban..a kontroll alkalmával azt mondták a jobb oldali területre, h.már csak esténként kenjem be..(mert tényleg gyógyultnak látszott)a bal oldalira is ezt az utasítást alkalmaztam. Azonban most újra előjöttek a tüneteim, és már nem tudom mit tegyek..már nem szőrtelenítem sehogy a beteg területet(legutóbb nyáron volt krémmel epilálva) és ennek ellenére kiújul ez a probléma..régebben tetran krém hatására elmúltak a panaszaim..most meg nem akar szűnni sehogy sem..még annyit, h. a felgyülemlett gennyett ki szoktam nyomni belőle, akkor valaennyit javil a helyzet, de aztán ismét begyullad a tüsző.

        Dr. Bodnár Edina válasza a szőrtüsző témában

        Ha többször okoz panaszt egy adott szőrtüsző, akkor érdemes sebészi feltárással a cysta falának eltávolítása. Ne viseljen szűk nadrágokat, a kényelmes ruházatot részesítse előnyben.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina

        Kérdés: 2010. október 06., 18:21; Megválaszolva: 2010. október 17., 22:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: