• Vörös , gyulladt fejbőr, hajhullás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Gal Monika DOktorno! Koszonom valaszat a voros fejborrel kapcsolatban. Azt szeretnem kerdezni, tudna-e javasolni valakit aki fej es hajbor probelamara szakosodott Szegeden es Szeged kornyeken, akivel szemelyesen konzultalhatnek ! Valaszat elore is kosoznom, Tisztelettel

        Dr. Gál Mónika válasza a hajhullás témában

        Kedves Kérdező! az alábbi kolléganőt javasolnám. Bőrgyógyász, allergológus. Dr. Altmayer Anita 6726 Szeged - Főfasor 57. Tel.: 06-30-9857-571. E-mail: [email protected]


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 01., 17:05; Megválaszolva: 2010. október 04., 14:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés