• ISOTRETINOIN 20mg lágy kapszula

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! 25 éves lány vagyok,márciusban hagytam abba a fogamzásgátló szedését,több mint öt év után.Soha nem voltak bőrbromlémáim,és sajnos az elmúlt pár hónapban,az arcom,a mellkasom,a nyakam és a hátam tele lett gyulladt pattanásszerű ronda kiütéssel.Voltam bőrgyógyásznál,aki a cimben emlitett gyógyszert irta fel 6 hónapig napi 2 szemet kellene szednem belőle..Szerinte a fogamzásgátló abba hagyása miatt jentkezett a bőrbroblémám,a méreganyagot,ami az évek során felgyűlt,ezzel a gyógyszerrel lehetne felszinre hozni.A betegtájékoztató elolvasása után,kicsit megilyedtem a késztimény mellékhatásaitól.A doktornő tájékoztatott a legfontosabb mellékhatásokról,én mégis azzal a kérdéssel fordulok Önhöz,hogy valami más,eselteg homeopátiás készitménnyel nem helyettesihető-e ez a kapszula. Vagy esetleg lenne-e más megoldás a bőrőm kezelésére. Segitségét előre is nagyon köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pattanás témában

        Kedves Hölgyem! A konzervatív medicina nem alkalmazza a homeopátiás szereket, erről nincs is igazán tapasztalat, nem tanítják az egyetemen, ezért erről nem is tudok nyilatkozni. Ha nem akar retinoidot szedni, megpróbálható még egyéb készítmény is, pl. antibiotikum, helyileg adott retinoid, faggyúoldó kezelés, stb. A bőrgyógyász fog tudni bővebb felvilágosítást adni az egyéb lehetőségekről, illetve felírni, mert egy része receptköteles.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 30., 12:18; Megválaszolva: 2010. október 01., 10:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés