Körömbenövés II

T. Szakértő! Milyen fertőtlenítőre gondol? Mert akkor megvenném még Magyarországon. Köszönettel: János ------------------------------- Tisztelt Kérdező! A helyes körömvágást nem lehet helyettesíteni. Javaslom, hogy emiatt keressen fel pedikűröst a külföldi tartózkodás idején. Kis gyulladás esetén azonnal használjon fertőtlenítőt és ne vegyen fel szoros cipőt. Üdvözlettel: Dr. Boros Miklós, általános- és mellkassebész ----------------------------- T. Szakértő! Rendszeresen be szokott nőni a körmöm a nagylábujjamnál kívül és belül is. Eddig családon belüli segítséggel megoldásra került a kivágás, de most egyedül elutazom külföldre több hónapra, és én egyedül nem tudom kivágni azt a részt. Van még szűk két hetem az indulásig, tud javasolni valami megelőző kezelést addig, vagy valamilyen tanácsot adni az elkövetkező hónapokra, hogy ne nőjön be, illetve ha be is nő, hogyan lehet helyrehozni? Köszönettel: János

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a benőtt köröm témában

Tisztelt Kérdező! A Betadine kenőcs és oldat megfele erre a célra, de bármelyik bőrfertőtlenítő alkalmas, amit venni tud.

Kérdés: 2010. szeptember 13., 16:23; Megválaszolva: 2010. szeptember 19., 16:24
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?