• Pókcsípés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A délutáni órákra a jobb honaljamba egy kb 5cm-es duzzanatott fedeztem fel amit enyhe börpir jellemez és tapintásra keményebb és melegebb mint a környezete. Fájni nem fáj csak helyzete miatt inkább kellemetlen érzetett okoz. Persze nyomásra érzékeny. Hasonlit már régebben tapasztalt általam pókcsipésnek disgnisztizált esethez ami tavaly szinte ugyanitt történt. De az akkori fekete pont még hiányzik róla. Hogy a csípés mikor történhetett fogalmam sincs talán az éjjel. Már kétszer fordult velem elő hasonló eset de mindig a honaljamba, létezik hogy a pókok engem mindig ott csípnek meg. Ha ők a hibásak egyáltalán?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a csípés témában

        Kedves Uram! A gyulladás oka valóban lehet csípés, de akár bakteriális fertőzés is. Mindenképp keressen fel vele bőrgyógyászt. Nagyobb bőrreakcióval járó csípést a pókok, egyes bogarak is okozhatnak.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 09., 12:33; Megválaszolva: 2010. szeptember 10., 09:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés