Melanoma vagy sem?

Kedves Doktor úr/nő! Valamelyik nap láttam egy igen érdekes műsort a tv-ben, az anyajegyekről, melyben többek közt szó volt a melanomáról is. Ezután elgondolkodtam. Nekem két gyanús anyajegyem van már évek óta, az egyik a karomon a másik pedig a mellem tetején. Illetve van egy az alján, de az nem tűnik vészesnek. Az lenne a kérdésem, hogy vajon ezek lehetnek melanomás anyajegyek? (mellékelve csatolok képet mindkettőről) Köszönettel:

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a anyajegy témában

A bal oldali kép nem tűnik rosszindulatúnak, mert homogén, világosbarna folt. A jobb oldali anyajegy esetén pedig ún. dermatoscopos vizsgálat nélkül nem tudok véleményt alkotni. Forduljon személyesen bőrgyógyászhoz.

Kérdés: 2010. szeptember 04., 12:25; Megválaszolva: 2010. szeptember 06., 22:13
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?