Bőrprobléma

Tisztelt dr.Úr/Nő! A fogamzásgátló kategóriánál nem adta ki a kisablakot, nem tudom hova megy a kérdés.?! Kb 15 éves koromban keztem el a Dianne 35 szedését! Szép böröm volt. Abba hagytam, és mindenhol lett.Ilyen gumis-rizsszerü pattanás. Amit sokszor szemöldökcsipesszel tudtam kiszedni.Nagyon sok heget hagyott! Mindent kiprobáltam! Évekig kisérleteztem hiába. Azt mondták ha szülök akkor helyrejön./Ja! Egy vagyonért de az akupresszura, akupunktura segitett nagymértékbe/Gyógyszereket nem akartam szedni baba miatt.Főleg Roacutant amit arrol hallottam....Kismama lettem, és tényleg javult a böröm szinte elmultak.De most ujra jönnek elö rohamosan.4hónapos a kislányom, már nincs tejem se.Tényleg nem tudom mit tegyek már?! Örökké nem lehetek terhes.1szer még szeretnék. Most a hüvelygyürűn gondolkodom. Az elmulassza? Vagy valami hasonló hormonadagolás? Mert lehet baromságot irok, de már arra gondoltam, a gyógyszer dolgozott a szervezetem helyett, és leállt a női hormon termelésem.Lehet ilyen? Köszönöm válaszát! Már tényleg nem látok kiutat.Tényleg mindent bejártam.Klinikák, börgyógyászok, nőgyógyászok....de mindenhol csak a tablettát ajánlották.....

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a pattanás témában

Sajnos a hosszan alkalmazott fogamzásgátló tabletták okozhatnak ilyesféle hormonzavarokat és bőrproblémákat. Lokális kezelést javaslok az arcára, Skinoren krémet a szoptatás alatt is alkalmazhat, később pedig az Isotrexin gélt.

Kérdés: 2010. augusztus 31., 22:46; Megválaszolva: 2010. szeptember 06., 21:58
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?