Felnőtkori pattanások

Kedves Doktornő! Hónapok óta küzdök pattanásokkal, már nem bírom elviselni.Emberek közé sem akarok menni.Voltam bőrorvosnál már sokszor, de semmilyen készítmény nem segít.Nem tudom mitévő legyek.Szedtem fogamzásgátlót 3 évig de már nem szedem mert rosszul hatott a szervezetemre, 5hónapja nem szedem. A pattanásaim oka lehet az? vagypedig hogy nem jó az emésztésem? Van hogy heti 3szor tudok csak vécére menni? Segítségét kérem hogy kihez forduljak, mit tanácsol mert így már nem bírom sokáig! Türelmetlenül várom válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a pattanás témában

Kedves Hölgyem! Góckutatást javaslok, ezt a háziorvos is elindíthatja, szükséges fogászat, fül-orr-gégészet, labor, hasi ultrahang, mellkas rtg., nőgyógyászat első körben.Sokszor a pattanások hátterében belső góc húzódik meg.

Kérdés: 2010. augusztus 24., 20:57; Megválaszolva: 2010. augusztus 26., 11:03
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?