Arcon kiver gennyes pattanás, gyulladás

tenutan kapszula szedésekor picit visszahúzódik az arcon levő sűrű gyulladt pattanás, gyógyszer abbahagyása után pár nap múlva teljesen kiver, utcára kimenni így nem lehet, mindenki bámul hogy mi van

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a pattanás témában

Kedves Asszonyom! Bőrgyógyásznál járt már? Acne vagy rosacea nevű betegség jön szóba. A háttérben érdemes gócot kutatni. Ebben a bőrgyógyász vagy a háziorvos segíthet, fogászati, fül-orr-gégészeti, nőgyógyászati vizsgálat, vérkép, mellkas rtg., hasi uh. szükséges első körben.

Kérdés: 2010. augusztus 24., 10:51; Megválaszolva: 2010. augusztus 25., 11:51
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?