Veszélyes anyajegy?

Tisztelt Webdoktor! A barátomnál felfedeztem egy aggodalomra okot adható anyajegyet. Az anyajegy elmondása szerint nőtt. Három színű barna: sötétbarna és 2 világosabb barna. A formája szabálytalan, néhol göcsörtös. Mérete: ha ceruza végét odateszem, az nem fedi le, kb. másfélszer nagyobb. A kérdésem az lenne, ez valóban aggodalomra ad okot és milyen gondok, esetleg betegségek származhatók belőle? Válaszát előre köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a anyajegy témában

Kedves Kérdező! Nagyon rossz a kép, de még ha éles lenne se lehetne dermatoszkópos vizsgálat nélkül véleményt mondani. Mindenképp indokolt a bőrgyógyászati vizsgálat, mivel a szín és a felszín is szabálytalan.

Kérdés: 2010. augusztus 23., 19:27; Megválaszolva: 2010. augusztus 25., 10:34
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?