Éranyajegy eltávolítása 4 hónapos babánál

Jó napot kívánok! Azzal kapcsolatban lenne kérdésem, hogy a 4 hónapos lány unokám jobb lábának térdhajlatában éranyajegy van kb 5 forintos nanyságban. Tanácsot szeretnénk kérni az anyajegy eltávollításával kapcsolatban. Az érdekelne, hogy magától elmúlik e, vagy le kell e szedetni. Ha igen, akkor hány hónapos kórtól ajánlják. Előre is köszönöm válaszukat.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a éranyajegy témában

Kedves Nagymama! Viszonylag gyakran látunk születéstől meglévő haemangiomákat kisebb-nagyobb méretben. Ezek a teljesen jóindulatú növedékek általában a gyermek 1éves koráig növekedhetnek is, de azt követi a sorvadási fázis. Általában 3-4 éves korra már csak egy piros folt formájában látszanak. Levétele nem javasolt ebben a korai életkorban és a későbbiek folyamán is csak abban az esetben, ha nem húzódik vissza és szemmel látható, zavaró helyen van.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2010. augusztus 08., 19:53; Megválaszolva: 2010. augusztus 11., 20:42
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?