• Mit lehet tenni serdülőkorban a faggyú termelésének csökkentése érdekében?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr! 17 éves fiú vagyok és az utóbbi félévben nagy gondjam vannak a bőrömmel..Aknee , pattanás és egy pár bevörösödött gyulladt pattanás van az arcomon , inkább a halántékomnál és a homlokomon..utánna a vállamon és kevésbé a mellkhasomon és a hátamon.Megmosom sokszor arcomat mégis bezsirosodik hamar a faggyú termélése miatt..Mit tehetnék , hogy csökkentsem a faggyú termelődését?Mit fogyasszak?Voltam börgyógyásznál , egy hete múlt most szerdán és azóta szedem a Zineryt antibiotikumot és egy gélt használok ami a börzsirt eltávolitja , de mind hiába mert nem észlelek javulást..és a böröm még sincs kiszáradva , igyis hamar bezsirosodik..Fogyasztok fokhagymát reggelente két gerezdet lenyelek és megiszok 1l csalán teát is naponta 1x - 2x is.Kérem nagyon szépen , hogy egy megfelelő választ , megoldást adjon , mert nagyon kinos számomra ez..küzdeni a pattanásokkal. Előre is köszönöm a válaszát , Tisztelettel G. Szabolcs.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pattanás témában

        Kedves Szabolcs! 1 hetes kezeléstől még ne várjon látványos eredményt, használja tovább a felírt szereket, több hét, mire kifejtik a hatásukat, addig is próbáljon meg türelmes lenni. Ha néhány hét alatt nem javul, menjen vissza a kezelőorvoshoz vagy írjon nekünk, de addig nincs értelme új szert kipróbálni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 06., 20:58; Megválaszolva: 2010. augusztus 10., 09:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés