• Mi lehet az oka?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor ur! Aprilisban megmutottek,azaz volt egy anyajegyem,a mellkasomon,nyaktol lejebb ugy 5 centivel,amire ranott valami(az orvos nem mondta mi),egyre nott,akkora lett mint egy borsoszem,valahanyszor furodtem,vagy oltoztem,verezni kezdett(mindez 1 honap alatt alakult ki).Aztan kivagtak,leegettek(a heg 5cm-es).Hozzatennem,hogy allapotos vagyok,akkor voltam 14 hetes.Ami aggaszt,hogy ugy 2 hete ismet nott "valami" az elozoleg kivagott anyajegyemtol nem messze,azt viszont biztosan tudom,hogy ott nem volt anyajegyem,viszont a tunetei hasonloak az elozohoz,verzik,es a verzes csak nagyon nehezen all el.Azt szeretnem kerdezni,hogy a kettonek koze lehet-e egymashoz?Lehet,hogy az elso valami rosszindulatu daganat volt,es hiaba vagtak ki,most ujabb keletkezik?Nagyon aggodok,es nem szeretnek megegy heget a dekoltazsomon,az elozo is nagyon csunya,es foleg nem szeretnek meg egy mutetet terhessegem alatt,most 31 hetes vagyok.Nagyon aggodom.Nincs mas modszer a kezelesre az eltavolitason kivul?Kerem segitsen Valaszat elore is koszonom! Csatoltam 1 kepet...

        Dr. Bodnár Edina válasza a bőrelváltozás témában

        A kép alapján ún. pyogeén granulomája lehet, de sajnos biztosra nem tudom mondani.A korábban eltávolított anyajegy szövettani vizsgálatának eredményét ismeri?

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 31., 16:51; Megválaszolva: 2010. augusztus 04., 20:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés