• Folt a péniszem bőrén

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Méllyen tisztelt Doktor Nő/Úr! Körülbelül 2-3 hónapja csak úgy egyik napról a másikra jött ez a folt a péniszemre ahogy a képen is látni és azóta ugyanott van ugyanilyen formában. Mi lehet ez? Így élőben nézve nekem olyan mint mikor lejön a var egy gyógyuló sebről és olyan rózsaszínes kissé redős lesz utána. Lassan 5 éve élek szexuális kapcsoltban és csak egy nővel voltam úgy. Ez a folt lehet összefüggőben azzal, hogy félévente előfordul, hogy a makkomon szokott jelentkezni (szexuális együttlét utáni nap) ilyen piros pontok majd később fehér dolgok hámlanak le a makkomoról és alóla és éget kissé és viszket is?! Köszönöm válaszát!

        Dr. Bodnár Edina válasza a bőrelváltozás témában

        Igen, gyulladás után maradhat fehér folt.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 30., 16:54; Megválaszolva: 2010. augusztus 01., 21:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés